FAQ

Waar zijn jullie gelegen?

Schollebeekstraat 21, 2500 Lier.

Is er parkeren?

Voor de deur kan u uw wagen parkeren. Er is plaats voor 3 auto’s waardoor afzetten en ophalen vlot moet verlopen. LET OP: Wij vragen u met aandrang om NIET te parkeren bij de buren. Wanneer er geen plaats is voor de deur kan u uw wagen ook even parkeren aan de overkant, de grote parking van B&B Soetemin / Gonia Greek Bistro.

Wat zijn de kamp uren?

U mag uw kind brengen tussen 8u45 en 9u onze activiteiten starten om 9u.U mag uw kind weer ophalen tussen 16u en 16u15 onze activiteiten stoppen om 16u. Wij hechten belang aan uw kind tijdig brengen en afhalen, indien deze uren moeilijk zijn kan dit besproken worden.

Wat zit er allemaal in het kamp inbegrepen?

Al het benodigde knutselmateriaal, verzekering (kijk ook bij ‘is mijn kind verzekerd’), professionele begeleiding, 1 Bio-sapje en water à volonté, 2 snacks (dit kunnen vers gebakken koekjes, cake, groentjes, fruit, zijn) maar uiteraard is er ook eens plaats voor een ijsje of een andere leuke traktatie. Ook lunch is inbegrepen deze kan variëren van een broodmaaltijd met groentjes, verse soep, zelfgemaakte pizza, spaghetti,… al deze maaltijden worden samen met de kinderen bereid dit is een waardevol en leuk leermoment. Samen de tafel dekken, het samenhorigheidsgevoel is een leuke plus. Kinderen gaan in groep vaker nieuwe smaken trotseren dan uit de weg te gaan. Indien uw kind moeilijkheden heeft i.v.m. voeding om welke reden dan ook halal/allergieën/intolerantie/afkeer gelieven dit dan zeker te vermelden in het inschrijvingsformulier.

Wanneer kan ik inschrijven?

Inschrijvingen gaan van start op zondag 7 januari om 09u30.

Krijg ik een bevestigingsmail?

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail na je online-inschrijving.
Check zeker ook je spam, indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen kan je best even mailen.

Wat is de leeftijdsgroep?

Kinderen zijn welkom tussen de 3-8jaar dit om een mooie leefgroep te creëren waar kinderen van elkaar kunnen leren, helpen en ondersteunen. We vragen wel met aandrang om met deze leeftijd rekening te houden. Kinderen van 3 jaar worden verwacht zindelijk te zijn en geen dutjes meer te doen, hiervoor is helaas geen ruimte.

Hoeveel kinderen zullen er aanwezig zijn?
Ik werk met een groep van max 20 kinderen (en 2 begeleiders).

Hoe weet ik of er nog plek is op het kamp?

Dit staat aangegeven op de website. Indien het kamp volzet is, kan je dit nog steeds vragen en jezelf op de wachtlijst plaatsen.

Is er een dagvergoeding voor het ziekenfonds mogelijk?

Dit kan door het formulier van uw ziekenfonds me te geven met uw kind. Deze krijgt u ten laatste op het einde van de week ingevuld terug me met uw kind.
*Terugbetaling kan zijn rond de €5 per kamp dag. Max €100 per jaar per kind.
Helaas is de CM wisselend in het terugbetalen… sommige leden krijgen het wel terug anderen niet. Voor de andere ziekenfondsen zijn er tot op heden nog geen problemen opgedoken.

Fiscaal voordeel met attest mogelijk?

Dit kan, aan de hand van het fiscaal attest van kampen in het talentenpaleis. De kosten van het kamp kan je inbrengen in je belastingen dit voor €14,00 per kind/ p dag (waarvan 45%). Dit attest krijgt u me op de laatste kamp dag van uw kind.

Is mijn kind verzekerd?

De eigen familiale polis en ziekteverzekering dient wel in orde te zijn!
Het talentenpaleis beschikt over een polis BA, hierin wordt de lichamelijke en stoffelijke schade gedekt tot €1.5000.000 per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout worden veroorzaakt.

Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de schade die een kind veroorzaakt nadat het de aanwijzingen of waarschuwingen van onze begeleiders negeerde of het kind buiten het toegestane en onbewaakte parcours treedt.

De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze talentenkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen dan beroep op de familiale polis van het gezin

Kan ik het kamp annuleren nadat ik het aankocht?

Annulatie om welke reden ook kan tot 4 weken voor aanvang van het kamp, mits een kost van €50 per kind.
Kan u na deze periode van 4 weken uw kind niet op kamp laten komen, dan kan u te allen tijde zelf een vervanger aanmelden en kan u de terugbetaling onderling regelen. U heeft dan geen recht meer op een terugbetaling door Talentenpaleis.
Het onderbreken en/of het niet starten van een activiteit of het volledige kamp, om welke reden ook, geeft geen recht op terugbetaling.
Als het kamp om organisatorische redenen niet kan doorgaan, (te weinig deelnemers, ziekte van begeleiders,…) word je tijdig verwittigd.
Het deelnemingsgeld wordt terugbetaald of you kan kiezen voor een waardebon voor een volgend kamp.

Is er een korting?

Bij kampjes van meer dan 2 dagen is er een korting van 10% wanneer je meer dan 1 kampje boekt.
Deze korting is alleen geldig bij 1 en de zelfde bestelling : wanneer u kampjes afzonderlijk boekt zal deze korting niet van tel zijn.

Je vindt onze algemene voorwaarden en privacy policy op de website voor meer informatie.

Wachtlijst Talentenpaleis Ik breng je op de hoogte als er toch een plekje vrijkomt. Laat hier je email adres achter.