Ik ben Freya Min. Mama van 2 prachtige kinderen en een juf met een missie.

In 2020 behaalde ik mijn bachelor diploma kleuteronderwijs nadat ik al enkele jaren werkte in het onderwijs als kinderverzorgster. Kinderen een portie veerkracht meegeven en leren om te vertrouwen in zichzelf bleek een nood te zijn. Dit merkte ik zowel in mijn professionele omgeving als in mijn persoonlijke kring.

Voornamelijk bij mijn oudste zoon merkte ik dat hij het vaak wat moeilijker had, zich niet begrepen voelde. Kleine dingen konden het leven snel complex maken voor hem. Speelafspraakjes verliepen vaak niet zoals hij verwachtte, afzetten op school ging erg moeizaam, hij ontwikkelde slaapproblemen, had last van een vol hoofd,… het lijstje ging maar door.

Uiteraard wou ik deze situatie positief omkeren. Hierdoor ben ik me gaan bijscholen als kindertalentenfluisteraar en happy kids massage trainer.

De tools die ik tot nu toe in handen heb en de extra kennis waarin ik me blijf verdiepen, zijn zo waardevol! Zo bruikbaar dat ik ze niet enkel thuis en in mijn klaspraktijk wil inzetten. Ik wil meer kinderen bereiken om mee aan de slag te gaan. Zodat alle kinderen op mijn pad zich ten volle kunnen ontwikkelen, hun eigen potentieel leren inzetten en zichzelf daarin accepteren.

Herken jij je kind of jouw gezin in mijn verhaal? Voel jij ook bepaalde noden aan? Dan kan je me altijd vrijblijvend contacteren om samen te bekijken waarin ik een hulp kan zijn.

Veel liefs,

Wachtlijst Talentenpaleis Ik breng je op de hoogte als er toch een plekje vrijkomt. Laat hier je email adres achter.