Reviews talentenpaleis

Benieuwd wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaringen in ons paleis? Ontdek ze op deze pagina. 

Lauranne: “Wauw! Wat een prachtig initiatief. De kampjes van Talentenpaleis zijn een echte aanrader! Bij Talentenpaleis kan je kindje in een kleine en gezellige groep genieten van fantastische vakantiedagen. Juf Freya heeft oog voor elk kind. Zelfs het eten werd aangepast naar ons zoontje zijn allergie. Wat een prachtige plek waar ieder uniek kind volledig tot zijn recht kan komen. Bedankt!”

Elke: “Freya is een geweldige TOAH leerkracht. Op korte tijd heeft Matthias een geweldig gevoel bij haar gekregen en hoop dat ze volgend jaar kan terugkomen als het nodig moest zijn. Bedankt voor deze geweldige 3 maanden. Het was echt een hulp. We kunnen haar zeker aanraden.”

Cindy: “Freya is een heel fijne TOAH juf. Juf Freya brengt alles op een leuke en creatieve manier, waardoor het leuk en uitdagend blijft. Dank je wel voor afgelopen periode!”

Stephanie: “Alleen maar blije gezichtjes vandaag! En hoe fijn om alles zonder zorgen uit handen te kunnen geven (mama ik ben al groot, je hoeft niet te blijven!). Mijn dochter en haar vriendjes hebben heel erg genoten van het leuke verjaardagsfeestje vandaag! Bedankt Freya en tot snel!”

Kato: “Gust, ons zoontje van 3 jaar was afgelopen krokusvakantie 2 daagjes ingeschreven bij het Talentenpaleis. De eerste dag was wennen want wij hadden Gust solo ingeschreven zonder dus andere kindjes te kennen. Vond ik zelf wel spannend! Freya stelde me vooraf helemaal gerust hierover. Mijn man is Gust gaan afzetten voor dag 1 en dat was even moeilijk maar juf Ellen merkte dit op en ging met Gust aan de slag. Het plekje waar de kindjes kunnen spelen is echt fantastisch! Zalige cosy corners. Super fijn en lichtrijke ruimtes. De activiteiten zijn enorm fijn en Gust is 2 dagen met volle plezier gegaan. De glittertattoo die ze op het einde kregen mag er nog steeds niet af en we zijn al een weekje verder. Dat zegt genoeg! Wij komen terug met Pasen en de zomer!”

Wachtlijst Talentenpaleis Ik breng je op de hoogte als er toch een plekje vrijkomt. Laat hier je email adres achter.

No fields found, please go to settings & save/reset fields