Talentenpaleis talentenfluisteraar Lier Ranst Nijlen Kessel speeldagen

Talentengesprek

Vaak zijn kinderen, maar ook volwassenen zich niet bewust van hun talenten. Daar sta ik dan klaar om je te verwelkomen. Ik ben een talentenfluisteraar en help jou om je talenten te benoemen.

Wanneer we geboren worden, bezitten we al een overvloed aan talenten. Talenten worden vaak misvat en vertaald naar eigenschappen waar we in uitblinken. Maar eigenlijk draait het daar niet om. Het gaat om elke activiteit die vanzelf gaat en die je voldoening geeft wanneer je ermee bezig bent. De tijd vliegt en je batterijen laden op. Dit zijn je talenten en daarvan krijg jij energie! Ik haal zelf heel veel plezier en energie uit onze gesprekken omwille van mijn talent "groeimotor". Ik help dus graag anderen groeien.

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat doe ik graag? Waar word ik blij van? Waardoor vergeet ik de tijd?
Je ontdekt waar je van gaat sprankelen, wat je goed kunt en waarmee je de tijd vergeet. Als je weet waar je blij van wordt en hoe dat komt, kun je dat gebruiken. Ook als het even tegenzit. Als je je talenten ontdekt en nog meer gaat inzetten, geven ze je zelfvertrouwen en helpen ze je om veerkracht en weerbaarheid op te bouwen.

Tijdens het gesprek maken we een mooi talentenverslag met daarin alle ontdekte talenten.

Waarom kiezen voor een talentengesprek?

Het is fijn om je eigen talenten te kennen en onder woorden te kunnen brengen. Weet je wie je bent, dan kan je een positief zelfbeeld ontwikkelen. Daarnaast ontwikkel je meer veerkracht en weerbaarheid die we in ons dagelijks leven nodig hebben.
Je kan beter omgaan met de uitdagingen die op je pad komen. En je leert hoe je het beste uit jezelf en anderen kan halen.

Kortom, bewust worden van je eigen talenten en deze kunnen inzetten zodat je voldoening en energie krijgt van wat je doet, dat is het einddoel.

Tarieven

Een talentgesprek van 50 minuten bedraagt €55,00 inclusief btw en ontvangt een sprankelend talentenverslag.

Voor wie?

Vanaf 4 jaar.
Iedereen die zijn eigen kracht wil versterken, kan mij contacteren voor een gesprek.

Veel liefs, 

Freya

Talentenpaleis talentenfluisteraar Lier Ranst Nijlen Kessel speeldagen
Wachtlijst Talentenpaleis Ik breng je op de hoogte als er toch een plekje vrijkomt. Laat hier je email adres achter.