Je kan me ook vinden in praktijkhuis EigenWegWijzer.
Waar een multidiciplinaire aanpak aangeboden word op maat van de vraag.
Hier benaderen we de mens in alle facetten van zijn leven, we zijn welzijnsprofessionals met een mix van kennis én ervaring. 
Zo kan je bij Kim Pelsmaekers terecht voor werk & balans: loopbaan, stress-en burn-out begeleiding, relaxatietherapie.
Psychische kwetsbaarheid bij Annelies Janssen: coaching rond al je levensvragen, specialisatie eetstoornissen, gedragsverandering door aanleren van Acceptance and Commitment Therapy. Ook Joke Lens kan je daar vinden voor Yoga en dan mezelf ‘Freya Min’ met kindercoaching, talentenfluisteraar en happy kids massage.

Joke Vaes Fotografie samenwerking

Foto’s op mijn website zijn van bij de aller liefste Joke Vaes fotografie. Een vrouw die met passie achter haar lens staat. 
Haar foto’s geven altijd een warm gevoel! Ga zeker eens een kijkje nemen op haar website en droom weg bij de prachtige plaatjes die ze al reeds maakte. 
www.jokevaesfotografie.be

Wil je weten waarom ik vaak zo straal? Mijn haar, make-up, nagels,… laat ik doen bij niemand minder dan Inne Cuyvers! Ze staat altijd paraat met haar schaar, krultang, make-up kwasten en nog veel meer. Ga je naar een speciale gelegenheid of heb je gewoon nood aan wat me-time? Boek dan snel een afspraak via haar website.
www.salonkee.be/salon/desire-by-inne-cuyvers

Vind je mijn logo net zo prachtig als ik? niemand minder dan Jessica nobels van Studio mama ontwierp dit plaatje. Ze maakt minimalistische designs die voor zichzelf spreken. Ben je opzoek naar een leuke gift, sterke boodschap in een mooie verpakking. Dan is haar webshop zeker een bezoekje waard.
www.studiomama.be

Little footprints pictures, een fotograaf met een groot hart voor kinderen. Ook van haar staan er enkele mooie plaatjes op de website. Tevens zal ze ook tijdens de kampjes wel eens met haar camera passeren om leuke foto’s te maken van de spelende kinderen. Wil je ook mooie foto’s? ga dan zeker eens naar haar website en kijk wat ze te bieden heeft. www.littlefootprintspictures.be