Ellen vanherck (rechts) is mijn steun en toeverlaat in Talentenpaleis. Samen verdelen wij de kampen en zetten we alles naar ons hand. Ellen is experte in de hoogbegaafdheid en heeft al heel wat jaren ervaring met jonge kinderen.

www.degroeiboog.be

Joke Vaes Fotografie samenwerking

Alle foto’s op mijn website zijn gemaakt door niemand minder dan Joke Vaes. Met een passie voor fotografie maakt ze de meest prachtige plaatjes.
Lekker ontspannen en gewoon jezelf zijn voor de lens en je krijgt de meest prachtige plaatjes in ruil.

www.jokevaesfotografie.be

Wil je weten waarom ik vaak zo straal? Mijn haar, make-up, nagels,… laat ik doen bij niemand minder dan Inne Cuyvers! Ze staat altijd paraat met haar schaar, krultang, make-up kwasten en nog veel meer. Ga je naar een speciale gelegenheid of heb je gewoon nood aan wat me-time? Boek dan snel een afspraak via haar website.

www.salonkee.be/salon/desire-by-inne-cuyvers

Tessa De Preter organiseert yogalessen op maat van kinderen. Nadat ze een opleiding kinderyoga volgde, ontstond het idee om hier lessen in aan te bieden. Eén keer per maand kan je een ouder/kind sessie volgen in het Talentenpaleis. Je kan meer info en data vinden op de Facebook pagina van Ukiyoga. Inschrijven kan via mail naar info@ukiyoga.be

Wachtlijst Talentenpaleis Ik breng je op de hoogte als er toch een plekje vrijkomt. Laat hier je email adres achter.